Ofte stilte spørsmål

CEVENTRIX™ er ikke et legemiddel. CEVENTRIX™ er et ernæringsprodukt i kategorien “Næringsmiddel til spesielle medisinske formål”.

Ja, CEVENTRIX™ kan brukes ved alle typer MS. Det kan tas enten du har hatt sykdommen i mange år eller om du er nylig diagnostisert.

Ja, CEVENTRIX™ er spesielt formuler for å dekke næringsbehovet av propionat hos personer med MS, og kan brukes sammen med både MS-legemidler og andre legemidler.

Ta 2 kapsler daglig. Gjerne på forskjellige tidspunkt, f.eks. en til frokost og en til lunsj eller middag.

Å ta begge kapslene samtidig utgjør ingen fare. Hvis du glemmer å ta en kapsel er det ikke noe problem, fortsett å ta kapslene i henhold til 2 per dag.

Propionat regnes som trygt å bruke som tilsetningsstoff av både europeiske myndigheter (European Food Safety Agency – EFSA) og amerikanske myndigheter (Food and Drug Administration – FDA). Hvis du tar mer enn anbefalt dose og er bekymret, vennligst kontakt legen din.

Ved å ta CEVENTRIX™ vil man umiddelbart gjenopprette propionat nivåer, som kan ha en effekt på immunceller etter 2 uker.

For øyeblikket refunderes ikke produktet.

Hvis vi ikke sender produktet vårt til landet ditt, har vi ennå ikke forskriftsmessig godkjenning for å selge det der. Dette er fordi det tar tid før vi får godkjenning i alle land.

CEVENTRIX™ inneholder ingen andre aktive komponenter enn propionat. CEVENTRIX™ er derfor egnet også for veganere og vegetarianere. CEVENTRIX™ inneholder ikke vanlige matvareallergener som melk, laktose eller gluten.